Nejnovější recenze ze sekce Masážní přípravky
OK
Pravidelným používáním má dobré účinky.
- Velice dobře zabírá na bolest
Ulevuje od bolesti.
- Kapsamax,který jsem si zakoupila na doporučení známé, používám na zmírnění mých potíží a to neuropatie. Výrobek mi vyhovuje, došlo i ke zmírnění projevů onemocnění. Jsem naprosto spokojená.
Úžasný, funguje na všechny bolesti
Super produkt
prohřívá mi klouby, svaly ulevuje od bolesti
Zklidní problém.
Je to babiččin osvědčený "lék" na kloubní bolest.
- Mám ráda chladivou mast. Pomůže od bolesti a při pravidelné péči opravdu léčí i původ bolesti. Doporučuji.
Výhoda... Opravdu pomáhá na pohybový aparát. Při dlouhodobějším používání i léčí.
- pomáhá na bolest kloubů
nevyzkoušeno. Příjemná konzistence i vůně, lehce větrové.
- Hřejivost
- Úleva od bolesti
- Úleva při zablokovaných nervech
Konopné hřejivé mazani poskytuje tělu okamžitou úlevu a působí na daný problém. Po naneseni začne do par minut příjemně hřát a jeho působení vydrží dlouho. Používala jsem ho na namožené svaly po cvičení a při křeči v nohách. Mast mi rychle snížila bolest a zregenerovala poškozene tkáně.
S touto mastí mám jen nejlepší zkušenosti. Je silná všestranná a hodně mastná takže vydrží opravdu dlouho. Používám na svaly, na nachlazení i na migrény. Nesmí doma chybět .
Produkt je v naší rodině velmi oblíbený hlavně u starší generace na na bolavá kolena. Velmi si produkt chválí, že účinkuje. Já jakožto masér sportovní a zdravotní tyto produkty od alpy ráda používám a ráda doporučuji svým klientům. Celkově u Alpy platí, že za málo peněz dostanete hodně muziky.
- Příjemná vůně
- Účinnost
- Nedráždí pokožku
Extrakt z konopí s vynikajícími protizánětlivými vlastnostmi vhodný i při lupénce nebo ekzému, nemusíte se bát promasírovat i postižená místa, podporuje hojení. Okamžitý hřejivý účinek přináší úlevu od bolesti. Nejlepší je masáž na noc, nejen že nádherně voní ale hřeje i když spíte a ráno vstáváte jako nový člověk. Můžu jen doporučit.
Splňuje vše proč jsem jej zakoupil.
po domluvě s paní Víchovou jsem použila tento produkt a jsem nadmíru spokojená, vždy mi velmi pomohli, jak jsem se zmínila, nedám na tuto firmu dopustit
- CBd efekt
- kvalitní složení
- příjemná vůně
- snadná aplikace
- prohřívá až 12 hodin
- dobrá dermatologická snášenlivost
Báječé mazání s CBD efektem. Dovede prohřát bolavé svaly, klouby, šlachy, záda a to až na 12 hodin. Pomáhá i při svalové únavě, křečích, natažení svalů a pomůže při bolestech celého těla. Stačí použít malé množství, protože se lehce roztírá a příjemně bylinkově voní. Zlidňuje i ekzém a lupénku, účinkuje v podstatě okamžitě a umožní nás se hýbat bez zbytečných obtíží a bolestí.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »