Nejnovější recenze ze sekce Masážní přípravky
Koupila jsem ho pro kamarádku,ale zrovna mne začal bolet kloub a tak jsem gel použila, účinek téměř do 24 hodin, skvělý! objednám pro všechny blízké..
- Účinkuje
- 1 tadleta denně od
Zázraky nedělá,ale vždy když finance dovolí kupuji ráda.
- Textura
- Rychlý účinek
- Na citlivou kůži může být agresivnější
Krém ma rychlý účinek na bolavé svaly– hřejivý efekt se dostaví téměř okamžitě a výrazně uleví od svalového napětí. Textura krému je lehká, snadno se roztírá. Má vůni typickou pro tyto hřejivé gely.
Celkově jde o spolehlivý produkt, ale doporučila bych opatrnost při prvním použití, zejména u lidí s citlivější pokožkou.
- pomáhá
- pomáhá a tady ho neoupím
- jinde ho nekoupím
spokojenost
Spokojenost
Je bez parfemace , dobře se roztírá , hezky se nahřívá , klienti jsou spokojeni , za dobu používání jsem nezaznamenala žádnou alergickou reakci . Dobře se míchá s ostatními oleji
Používám na klouby, pomáhá.
- Vůně
- Dobře se vstřebává
- Nelepí
- Na nějakých místech hřeje až moc
Musím říct, že opravdu intenzivně prohřívá delší dobu po použití postiženou oblast, účinek je nesrovnatelně vyšší než u jiných výrobků, které jsem zkoušela. Výrobek je učinný, dobře se roztírá, nelepí a rychle se vstřebává, občas hřeje hodně i po umytí rukou. Já jsem spokojená, určitě doporučuji
Výborná mast na bolesti kloubů,u mně konkretně tiší bolesti kolen.
Opravdu silný.. okamžitá úleva
- funguje
- přijemný
- není pro citlivou pokožku vhodný
Dobrý na podzim.
- Pomáhá při bolesti.
- Cena, v EUC se dá sehnat levněji ale dodání je za delší dobu.
- Pomáhá proti bolesti kloubů supr!
bozi vune k predvanocni masazi
jemny masazni olej s prijemnou vuni.super se s nim masiruje
Vhodné na cesty - menší balení.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »