Nejnovější recenze ze sekce Masážní přípravky
- lehce rozstíratelný, voní hezky, vstřebá se
Refit Ice gel konopí 230 ml
Přidáno: 26. listopadu 2024
(naposledy upraveno 26. listopadu 2024)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
Super :-)
- Dobře se roztirá
Dobře se roztirá
- Rychle působí a pomáhá.
- Žádná
Hodnotila jsem mast s chladivým účinkem, tu jsem si objednala a jsem s ní velmi spokojená, rychle pomáhá.
- Švýcarská kvalita.
- Hřeje a díky konopí léčí namáhané klouby.
Je to dobrá mast na namáhané klouby.
Herbavera slivovicové mazání s konopím 500 ml
Přidáno: 25. listopadu 2024
(naposledy upraveno 25. listopadu 2024)
Zakoupeno v decoDoma
- Již jsem použil
Dělá co má, doporučuji.
voní, má blahodárné účinky a zabraňují průniku různých potvor
Neodpovídá popisu
pomáhá a ulevuje od bolesti kloubů, u nás konkrétně koleno
Skutečně pomáhá
- Kvalitni prohřátí
- Snadné roztírání
- Rychle se vstřebává
- Vůně
S tímto kremem jsem spokojená. Po vmasirovani do pokožky ji krém opravdu intenzivně prohřeje a pocit tepla dlouho vydrží. Zároveň se mi líbí jeho složení i konzistence krému. Jediné, co mi úplně nevyhovovalo, je jeho vůně, ta mi upřímně řečeno moc příjemná nebyla.
- Tento produkt doporučuji všem,kteří trpí na křečové žily, mají časté křeče v nohou, ať svalové nebo od křečových žil. Vynikající chladivá a hned hřejivá mast. Pomůže,při akutní,silné křeči. Vmasírujete množství maati,kterou si kůže vstřebá a hned je lépe. Za mě skvělý pomocník.
- Asi žádná není.
Velmi účinný
- Hřejivý efekt
- Různé druhy bolesti
Hurtex konopné mazání Vám pomůže od bolesti kloubů, bolest zad, kříží, bolest a úlevu svalů, také vhodné na natažené svaly a svalové křeče.
Krásný hřejivý efekt je velmi příjemný pocit, který cítíte ihned po nanesení konopného mazání. Rozhodně doporučuji také na chronické bolesti.
- Dobře se roztírá
- Pálí mě po něm ruce po omytí
Krém se vyborně roztírá, rychle se vstřebává a nelepi. To je velke plus. Vuně je prijemná, neni extremne páliva. Pomaha při na namoze nych svalech. Me pomohla pri bolesti zad, kdy po natření, krém příjemně hřeje dostatecne dlouhou dobu. Velikost baleni akorat .
- příjemná konzistence, která se snadno roztírá a vstřebává
- dobrá cena vzhledem ke složení a množství
- příjemná vůně
- velmi silný hřejivý efekt
- nutno dávat velký pozor, aby si člověk dobře umyl ruce, protože výrobek je silný a neumím si představit, co by se dělo při kontaktu např. s okem
Toto konopné mazání jsem vyzkoušela na různé obtíže. Na bolest svalů po cvičení zafungoval okamžitě, stejně tak mě mile překvapil při bolesti zad v kříži, kdy jsem večer namazala záda a do rána bylo po bolesti. U dlouhodobých problémů s poškozením měkkých tkání lokte po zánětu jsem ani úplný ústup bolesti neočekávala, ale při pravidelném večerním rozmasírování lokte balzámem jsem se ani jednou v noci nevzbudila bolestí lokte, takže k nějakému zmírnění došlo. Bonusem pro mě byla příjemná vůně, která se uvolňovala. Myslím, že tato vůně mi pomáhá i při bolestech hlavy, ale na spánky bych mazání rozhodně neaplikovala! Je to totiž velká síla! Namažete a za pár minut máme namazané místo jako v ohni, takže pozor na oči a pořádně umýt ruce! Konzistence balzámu je bezvadná (jako tělové mléko) a krásně se vstřebává.
Cenu vzhledem k přítomnosti konopí považuji za rozumnou, velikost balení také za vyhovující a v budoucnu si tuto značku ráda opět pořídím.
Celkově hodnotím jako velmi dobrý výrobek.
- Příjemný hřejivý efekt
- Vhodné pro citlivou pokožku
- Menší balení
- Nepůsobí tak dlouho jak bych očekávala
EPIDERMA konopné hřejivé mazání mě zaujalo svou schopností rychle ulevit od ztuhlosti a bolesti svalů. Hřejivý efekt je intenzivní, ale příjemný, což oceňuji hlavně po náročném dni. Produkt se snadno roztírá, nezanechává mastný film a jeho vůně je jemná a nenápadná. Co mi trochu vadí je to, že balení nevydrží příliš dlouho.
Zelený čaj je příjemnější vůně.
Voní opravdu velmi příjemně