Nejnovější recenze ze sekce Masážní přípravky
HillVital Kapsamax mast na ztuhlé svaly a klouby 250 ml
Přidáno: 2. prosince 2024
(naposledy upraveno 2. prosince 2024)
Zakoupeno v Hillvitalshop
Tohle jsem si neobjwdnala.
Super
Používám dlouhodobě na křečáky. Zvlhčí pokožku, ale jinak nic. Zase na druhou stranu si říkám, že kdybych se s tím nemazala, mohlo by to být ještě horší... Velké balení, příznivá cena. Jsou dražší preparáty v menším balení a výsledek taky žádný. Jednou mi MUDr. řekla, že na ty žíly nic nepomůže - pouze skalpel. Nechala jsem si nějaké vydělat, ale stejně se to vrátilo.
- Výborná roztíratelnost
- Okamžitý účinek
- při neopatrnosti a zásahu očí velké pálení
Bílá jemná emulze se dobře roztírá, její konzistence je lehká a není mastná. Nezanechává na pokožce nepříjemný film. Po nanesení na příslušnou partii těla začne místo rozehřívat. Prohřátím ustupuje bolest.
Dle mého názoru může být negativem Intenzivní vůně po kafru, ale ji mám ráda.
Úžasný olejíček, jemný, není příliš mastný a hlavně hojivý. Jizvy se jím dobře masírují a krásně se zahojily. Kupujeme opakovaně, doporučuji.
účinná mast na podrážděnou pokožku
dobré, mám s ním zkušenost, vše OK
- Kvalita
- Za mě prostě funguje co víc k tomu dodat. jsem naprosto spokojený.
- Obsahuje CBD
- Šetrné složení
- Rychlá vstřebatelnost
- Trošku řidší konzistence
- Nepříliš příjemná vůně
Mazání je šetrné k citlivé pokožce, má šetrné složení s obsahem CBD. Rychle se vstřebává, nemastí. Konzistence je malinko řidší. Vůně je hodně silná, né moc příjemná. Krátce po nanesení lze pocítit pocit tepla. Úleva od bolesti se projeví až po určité době.
Masszázs Manufaktura přírodní rostlinný masážní olej Japonská orchidej 250 ml
Marie Nováková
Přidáno: 1. prosince 2024
(naposledy upraveno 1. prosince 2024)
Zakoupeno v Fabulo.cz
- Parádní olejíček, voňavý, krásně roztíratelný, skvělá konzistence. Už jsem jich hodně vystřídala můžu ho ohodnotit jako zatím nejlepší. Určitě si ho objednám znovu.
- Cena, kvalita.
GNW Miro Bokashi Oil 25 ml
Přidáno: 1. prosince 2024
(naposledy upraveno 1. prosince 2024)
Zakoupeno v FAJN Byliny
- Výborný na nachlazení, používala jsem na poraněné rameno -kloub
- účinek
- hřejivost
- složení
- vůně
- špatně smytelné z rukou
Hurtex hřejivý gel se mi osvědčil. Složení mě nadchlo a tak samo jeho účinek. Už při prvním použítí jsem věděla, že gel bude skvělým pomocníkem při mých pravidelných bolestech zad. Zpočátku jsem si musela zvyknout na jeho vůni, ale už je to dobrý. Efekt hřejivosti je opravdu silný, takže stačí jen trocha gelu na celé záda. Doporučuji si poté velmi dobře umýt ruce, protože gel má tendenci setrvávat na kůži, což je známkou parádní kvality. Moc doporučuji komukoliv, kdo hledá rychlou úlevu.
- Opravdu prohřeje
- Délka působení
- Dobře zabalené, dorazí nepoškozené
- Vůně
Vůně není příliš příjemná a co je opravdu důležité, je umýt si po použití pořádně ruce - i po delší době je velmi nebezpečné při kontaktu s očima. Co se týká účinnosti hodnotím kladně, kůži opravdu prohřeje v poměrně krátkém čase a to přibližně na 2-3 hodiny. Svaly příjemně uvolní, kůže po aplikaci lehce lepí.
Kostivalovou mast užívám 2 dny, uvidím jaký bude
účinek.
pomáhá
Spokojenost
silně účinkuje.
- zabírá velmi dobře a brzy se vstřebá (uschne na povrchu)
Jenom ta cena
- pomáhá při bolestech
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »