Nejnovější recenze ze sekce Masážní přípravky
Zkouším a jsem zvědavá na výsledky.
Na bolavá kolena i ruce a není agresivní na kůži, prostě vyhovuje mi. A to jsem vyzkoušela už všechny možné masti!
- Velmi dobre se roztira
- Prijemna bylinkova vune
- Pomaha
- Zadna kozni reakce
- Za me zadny, ale ti, kdo nemaji radi vyrazne bylinkove vune, tak jim vune mazani muze vadit
Normalne bych si bylinnou mast na bolest zad nekoupila, kojeni mne ale donutilo zkusit zmenu. Velmi mne prekvapilo, ze v mazani neni konopi moc citit, celkove ma ale hodne vyraznou vuni. Po namazani zacne hrat po chvili a postupne. Uleva od bolesti prichazi po chvili pusobeni tepla a za me bolest odeznivala opet postupne. Mazani ma relativne velke baleni (200ml), a protoze neni treba pouzivat velke mnozstvi (ma relativne tekutejsi texturu), tak vydrzi opravdu dlouho :) Mam velmi citlivou kuzi, ale reakce na mazani zadna nebyla. Az dojde, urcite koupim znovu :)
Palacio Konopný masážní Flex gel chladivý 380 ml
Přidáno: 7. prosince 2024
(naposledy upraveno 7. prosince 2024)
Zakoupeno v Babiccin obchod
Koupil jsem pro matku/ 90 let/ na klouby a ackoliv pouivala vse mozne z lekarny sama potvrdila, ze tento produkt je nejlepsi a skutecne funguje- neboli tak klouby!!!
- Velikost balení
- Účinnek
- Vůně
Toto hřejivé konopné mazání doporučím těm, které mají problémy s bolestí kloubů a svalů. Má okamžitý nástup účinku, na pokožce dokáže hřát zhruba hodinu. Mazání vydrží opravdu dlouho, stačí totiž nanést malé množství. Určitě po něm sáhnu zase oproti konkurenčním výrobkům, které jsem měl možnost využít.
- Mast je velice hojivá dokázala mi úplně vyléčit lupenku
Velmi rychle odstraní bolest kloubů. Doporučila bych ho všem koho bolí klouby a svaly.
- spokojenost
Zatím nemohu říci mám to pod stromeček.
Prostě to funguje
asi mi pomáhá na kolena.
- Super mast pouzivame nekolik let
- Hezky hreje po namazani
Cena
Zatím zkouším
Jsem spokojená, pomáhá při potížích svalů a kloubů
- Pomáhá, i když ne jako ten původní.
- Určitě to není původní krém, který jsem objednávala dříve, je rozhodně slabší, škoda. Ten původní opravdu pomáhal okamžitě. Vśak se mohl používat jen 1 x denně a tento je možné použít 2 x denně.
- ˇ
Zatím použito pouze jednou. Nemohu objektivně posoudit .
- Vážně hřeje
- Hned zaschne
- Nelepí
- Moc nevoní
Hřejivý krém od značky Hurtex Epiderma je vážně účinný krém, který pomáhá a uleví od bolesti. Hřeje ještě dlouho po aplikaci. Hřeje až moc bych řekla,ale rozhodně pomáhá. Vůně už tak příjemná není, ale nic hrozného. Určitě doporučuji si tento krém pořídit.
Herbavera slivovicové mazání s konopím 500 ml
Jaroslava Pleschingerová
Přidáno: 5. prosince 2024
(naposledy upraveno 5. prosince 2024)
Zakoupeno v Ovečkárna.cz
Vážení ,
zakoupený produkt byl rozbitý.
Zásilku budu vracet!!!
Pleschingerová Jaroslava
- Uleví unaveným končetinám.
Po celém dni příjemná úleva. Doporučuji.
- Mám velké bolesti a tento gel mi je pomůže alespoň na nějakou dobu utišit, používáme celá rodina. Je to vynikající produkt.