Nejnovější recenze ze sekce Masážní přípravky
používám pro prohřátí zad a studených nohou
Popsána výše
Příjemný balzám, opravdu člověk pociťuje hřejivé teplo.
- ok
ok
- ok
ok
uleví od bolesti zad. kupuji opakovaně.
Kupují jej pravidelně každý rok 10 ks.
Výborný funkční produkt.
- Skvěle hřeje, konzistence, bolest ustoupí
- Ne moc příjemná vůně
Krém skvěle hřeje hned po nanesení. Bolest ustupuje tak do 15 minut. Oceňuji přírodní složení. Vůně není moc příjemná, ale u přípravku s tím ani nepočítám. Konzistence je příjemná, nelepí a nemám pocit mastnotly. Určitě přípravek doporučuji. Mě velice ulevil od bolesti zad v bederní oblasti.
- Krásně voní a rychle se vstřebává
Konopné mazání od Epidermy používám už skoro tři týdny a jsem nadšená. Rychle se vstřebává a po chvíli příjemně hřeje a uleví od bolesti. Stačí nanést malé množství, které vystačí na celá záda. Krásně voní a nezanechává pocit mastných rukou. Vřele všem doporučuji
- opravdu hřeje
- dobře vsakuje
- vůně
Krém je balený v plastové lahvi. Rychle vstřebává a není mastný. Hodí se i pro citlivou pokožku, obsahuje konopný výtažek.
Co se týče účinnosti, hřeje skutečně pořádně, i v porovnání s jinými značkami. Aktuálně jsem nemusela řešit žádný problém s nataženým svalem, tak jsem používala jen občasně pro prohřátí svalů. Hodí se např. po běhání v zimě apod.
Určitě je potřeba hned po aplikaci si umýt ruce – hrábnout si neumytýma třeba do oka by bylo hodně nepříjemné. Taky není vhodné mazat si krém na čerstvě oholené nohy :-)
Vůně mi úplně nesedla, ale každý má jiný vkus.
uvonlni svalstvo a to po kratke době
- Tento produkt jsem nikdy neobjednala
účinný masážní bakzám
- Ještě jsem nevyzkoušel
- Působí rychle
dobrá mastička
- pomáhá
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »